Caldetes d’Estrac, Barcelona (ÉS) 1-7-1947

Arquitecte. Professor universitari.

Arquitecte graduat en la Universitat Central de Veneçuela en 1972. Professor d’“Ambient i Disseny”, “Clima i Disseny” i de “Disseny” a la Facultat d’Arquitectura de la Universidad Central de Venezuela entre 1972 i 1994.

Arquitecte associat a “Martín Vegas P. y Asociados” des de 1972 a 1991 i a “Benacerraf y Gómez, Arquitectura” des de 1991 a 1995. Taller d’arquitectura propi des de 1992 fins avui, on és autor dels edificis d’oficines “Edificio Polar Torre Oeste”, “Torre Financiera Caracas”, “Centro Empresarial Lomas del Sol” i “Torre Centro Boleíta”.

En conjunts d’habitatges multifamiliars és autor de “Hatillo Tepui”, “Balcones de Anamigra”, “Conjunto Merry” i “Conjunto Sotavento”. Quant a habitatges unifamiliars va realitzar “Rakatah”, “Pikapú”, “Bambú” i “El Topito”.

Una part molt important de la seva carrera com a arquitecte ha estat la seva implicació en espais públics, com el projecte de les “Voreres de l’Avinguda Francisco de Miranda”, “Parc Boyacá” i altres dotze parcs per a l’Alcaldia de Chacao, de l’edifici assistencial “Ampliación de la Clínica La Fé”, i de l’edifici educatiu “Escuela Juan de Dios Guanche”, en El Pedregal, Caracas.

Es va casar amb Rosemary Sogbe -odontòloga i professora universitària veneçolana- i té dos fills, Carlos Daniel i Adriana Elena. Aficionat a la música, és un gran intèrpret del quatre veneçolà i compon cançons veneçolanes i havaneres. Des de l’any 2017 va tornar a la seva Catalunya natal.