Barcelona (ES) 27-4-1935

Comptable i empresari.

Fill de Vicente Castillo i Maria Fargas. Estudia a Barcelona i comença la seva carrera laboral allà. El 1952 emigra a Veneçuela i s’estableix a Caracas treballant com a comptable administratiu en el negoci de la seva família.

Adquireix la nacionalitat veneçolana i rep la cèdula d’identitat nombre 2.075.953.

Com importador introdueix a Veneçuela una varietat de canonada de fibra de vidre i canyes electrolítiques. Va fundar les cases comercials Proinca, Esports Caravan, Trailers Caravan i Silkin, de les quals no es van trobar registres actuals.

Va ser soci actiu del Centre Català de Caracas i va publicar articles sobre el teatre en aquest centre social.

 

Fonts:

Diccionari dels catalans d’Amèrica. Vol. 1 – Comissió Amèrica i Catalunya 1992. Generalitat de Catalunya

Fotografia: Comptabilitat © Sung Shin / Unsplash