Aquest tarragoní va mostrar als veneçolans el 2014 la veritable dimensió de la paraula “polifacètic”.

Biògraf. Guionista. Blogger. Novel·lista. Poeta. Director Musical. Periodista. Conferenciant. Venedor. Així és Pep Blay (Tarragona (ES), 1966), llicenciat en Filologia a la Universitat de Barcelona (1989). També és políglota (5 idiomes).

Mig de broma, mig seriosament, Blay fa seves les paraules de Terenci (185 AC-159 AC) “Homo sum, humani nihil a me alienum puto” (“Sóc un home, res humà m’és aliè”).

Potser el seu treball més destacat va ser la biografia d’Enrique Ortiz de Landázuri Izarduy (Saragossa, (ES), 11-8-1967), més conegut com a Enrique Bunbury, cantant, compositor i músic espanyol, cèlebre per ser el vocalista de la banda de rock Héroes del Silencio.

Va visitar Caracas el 2014, convidat per la Fundación Nuevas Bandas, amb el suport de Random House Mondadori, per participar en el Festival de Lectura de Caracas.

A la fira i en diverses llibreries de Caracas es van vendre els seus llibres Eròtica Mix i La resta és silenci. Després va conversar amb el públic a la biblioteca de Los Palos Grandes (4a avinguda) i va signar els seus llibres a l’estand de Random House Mondadori, a la plaça Altamira.

Blay venia de Colòmbia, on va participar en el Festival Spoken Transoceànic Mix.

 

Font:

Institut Ramon Llull. Enllaç directe a la nota: clica aquí.

https://www.pepblay.com/

Fotografia: M. Estellé via pepblay.com