Clàusula de privacitat

a.Declaració de propòsit

En registrar les seves dades en els formularis presents a la plataforma web tractarem aquesta informació segons aquesta clàusula de privacitat.

El nostre treball en aquesta plataforma pretén donar-li la informació que vostè hagi sol·licitat. L’Associació Civil Centre Català de Caracas actuarà d’acord amb la legislació actual i procurarà satisfer la millor pràctica en l’ús d’Internet.

b.Subministrament de dades personals

Quan vostè remet les seves dades personals a l’Associació Civil Centre Català de Caracas (per exemple, per a proposar una persona, per rectificar una dada o per ampliar informació), l’Associació Civil Centre Català Caracas s’até a les disposicions legals que regulen la utilització d’aquestes.

En termes generals, qualsevol informació subministrada a l’Associació Civil Centre Català de Caracas mai es lliurarà a un tercer sense abans obtenir el seu consentiment, llevat que ens obligui alguna ordre judicial o administrativa emanada d’un organisme competent.

Les seves dades personals quedaran en el nostre sistema.

Així mateix, les normes de seguretat de les dades conservades estaran subjectes a la Llei Sobre Missatges de Dades i Signatures Electròniques de la República Bolivariana de Venezuela i qualsevol altra legislació veneçolana aplicable.

Llevat que tinguem la seva prèvia autorització, no ens posarem en contacte amb vostè per a fins promocionals.

c.Ús de la informació subministrada

Farem servir la informació que vostè ens subministri només per a les finalitats de complir la sol·licitud que vostè ens hagi formulat. No compartirem aquesta informació amb terceres persones, llevat que sigui indispensable per complir com cal amb la seva sol·licitud.

La seva adreça de correu electrònic no serà compartida o subministrada a terceres persones.

d.El nostre compromís amb la seguretat de la informació

La informació continguda en aquesta plataforma està ubicada en un lloc adequat, amb les seguretats electròniques i físiques, que en garanteixin la confidencialitat.

e.Com corregir o actualitzar la seva informació?

Pot corregir o actualitzar la informació continguda en les nostres bases de dades i/o registres en qualsevol moment. Només ha de contactar-nos.

f.Consentiment i canvis en aquesta clàusula de privacitat

Mitjançant la visita o l’ús d’aquest lloc, vostè confirma estar d’acord amb aquesta clàusula de privacitat. Si vostè no està d’acord amb aquesta clàusula si us plau no utilitzi ni visiti aquest lloc.

L’Associació Civil Centre Català de Caracas es reserva el dret, al vostre gust, de canviar, modificar, afegir o eliminar porcions d’aquesta clàusula de privacitat en qualsevol moment.

Si us plau revisi periòdicament aquesta clàusula en cas d’ocórrer algun canvi o modificació en aquesta. El simple fet de tornar a visitar aquest lloc un cop canviada o modificada aquesta clàusula de privacitat, implica l’acceptació d’aquesta.

centre_cat_MAR2022_OK
acci_exteriorlisto_

Arrelsve.cat és una iniciativa de Centre Català de Caracas amb el suport del Departament d’Acció Exterior i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya, per centralitzar informació sobre la immigració catalana, valenciana, balear i aragonesa catalanoparlant a Veneçuela.

Busques a algú en particular?

arrels_250px